Yechimlar
Nima uchun BILLZ?
Narxlar
Resurslar
Kompaniya

Maxfiylik siyosati

BILLZ daturining maxfiylik siyosati

Hurmatli foydalanuvchi! E'tibor qarating, ushbu maxfiylik siyosatini qabul qilganingiz quyidagilarni anglatadi:

- Siz shaxsiy ma'lumotlar, maxfiy ma'lumotlar va boshqa ma'lumotlarni to'plash shartlariga rozilik bildirasiz, SHOPPE GROUP LLC TM BILLZ (keyingi o'rinlarda Kompaniya deb yuritiladi) tomonidan ma'lumotlarni qayta ishlashga to'liq va so'zsiz rozilik berasiz;

- Siz ushbu Maxfiylik siyosati shartlariga rioya qilishga rozilik bildirasiz va shartlarni bajarishni o'z zimmangizga olasiz, o'z huquqiy layoqatingizni tasdiqlaysiz va o'z harakatlaringizdan to'liq xabardor bo'lasiz va ixtiyoriy ravishda va o'z manfaatlaringiz uchun harakat qilasiz.

1. Umumiy qoidalar

1.1 Ilovadan foydalanishda qo‘llaniladigan Maxfiylik siyosati (keyingi o‘rinlarda “Siyosat” deb yuritiladi) Kompaniya va Ilovadan foydalanuvchi (keyingi o‘rinlarda “Foydalanuvchi” deb yuritiladi) bo‘lgan yuridik shaxs va/yoki yakka tartibdagi tadbirkor o‘rtasidagi munosabatlarga nisbatan qo‘llaniladi. Ushbu siyosat Kompaniya ro'yxatdan o'tganda va ushbu Ilovadan foydalanish paytida Foydalanuvchi haqida va Foydalanuvchidan olishi mumkin bo'lgan ma'lumotlarga taalluqli.

1.2 Ilovani yuklab olish va undan foydalanish foydalanuvchining maxfiylik siyosati qoidalariga va unda ko'rsatilgan ma'lumotlarni yig'ish va qayta ishlash shartlariga so'zsiz roziligini bildiradi.

1.3 Ushbu Siyosat doiradisa foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlari quyidagilarni anglatadi:

1.3.1 Ilovaning funktsional xizmatlaridan foydalanish jarayonida foydalanuvchi o'zi haqida mustaqil ravishda taqdim etadigan shaxsiy ma'lumotlar.

Foydalanuvchining roziligi olingandan so'ng, Ilova Foydalanuvchidan ma'lumotlarni to'playdi, foydalanuvchining telefon kontaktlariga va Foydalanuvchining fotogalereyasi va kamerasiga kirish huquqiga ega bo'ladi.

1.3.2 Foydalanuvchi qurilmasida o'rnatilgan dasturiy ta'minot yordamida ulardan foydalanish jarayonida Ilova xizmatlariga avtomatik ravishda uzatiladigan ma'lumotlar. Jumladan, IP-manzil (yoki xizmatlarga kiradigan boshqa dastur), foydalanuvchi tomonidan foydalaniladigan uskunalar va dasturiy ta'minotning texnik tavsiflari, xizmatlarga kirish sanasi va vaqti, so'ralgan sahifalar manzillari va xizmat ko'rsatish uchun zarur bo'lgan boshqa ma'lumotlar.

Ilovadan foydalanish jarayonida Kompaniya, shuningdek, shaxsiy ma'lumotlar bo'lmagan va maxfiy bo'lmagan Ilovadan foydalanishga oid ma'lum ma'lumotlarni to'plashi mumkin. Olingan ma'lumotlardan Ilovaning ishlashini tahlil qilish va takomillashtirish, foydalanuvchilarga ularning ehtiyojlariga javob beradigan Ilovaning funksionalligini ishlab chiqish, takomillashtirish va taqdim etish, uning ish sifati va tezligini oshirish uchun foydalaniladi.

1.3.3 Qayta ishlash Foydalanuvchi shartnomasida nazarda tutilgan va Foydalanuvchi to'g'risidagi boshqa ma'lumotlar.

1.4 Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash deganda shaxsiy ma'lumotlar bilan bog'liq harakatlar (operatsiyalar), shu jumladan shaxsiy ma'lumotlarni to'plash, tizimlashtirish, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), foydalanish, shaxsiylashtirish, blokirovka qilish va yo'q qilish tushuniladi.

Shaxsiy ma'lumotlar Internet orqali uzatishdan foydalangan holda avtomatlashtirilgan tarzda qayta ishlanadi.

2. Kompaniya tomonidan to'planadigan ma'lumotlar

2.1 Kompaniya Ilovadan foydalanganda Ilova Foydalanuvchilari haqidagi ma'lumotlarni avtomatik ravishda to'playdi.

2.1.1 Ushbu Ilovani yuklab olish, ro'yxatdan o'tish yoki undan foydalanishda Foydalanuvchining ismi, mobil telefon raqami, elektron pochta manzili yoki boshqa aloqa ma'lumotlarini o'z ichiga olishi mumkin bo'lgan ma'lumotlarni taqdim etadi.

2.1.2 Kompaniya, shuningdek, Ilovaning istalgan maydonlarini to'ldirishda, Ilova xizmatlaridan foydalanish va foydalanish bilan bog'liq muammolar haqida xabar berishda Foydalanuvchi taqdim etgan har qanday ma'lumotlarni to'playdi.

3. Kompaniya tomonidan ma'lumot to'plash usullari

3.1 Ilovani yuklash, ilovaga kirish, ma'lum turdagi ma'lumotlarni to'plash uchun ilovadan foydalanishda, avtomatik ma'lumotlarni yig'ish va kuzatish texnologiyasi quyidagi ma'lumotlarni to'plash uchun ishlatiladi:

3.1.1 Foydalanish tafsilotlari, shu jumladan kirish haqidagi ma'lumotlar va Foydalanuvchi bilan bog'langan, Foydalanuvchi kirish huquqiga ega bo'lgan va Ilovada foydalanadigan boshqa axborot resurslaridan foydalanish ma'lumotlari.

3.1.2 Qurilma ma'lumotlari, shu jumladan mobil telefon yoki kompyuter funksiyalariga kirish, mobil qurilma yoki kompyuter haqidagi ma'lumotlar va Internetga ulanish, shu jumladan noyob qurilma identifikatori, IP manzili, operatsion tizim, brauzer turi, mobil tarmoq ma'lumotlari va qurilma telefon raqami va h.h.

3.1.3 Ilova shuningdek, foydalanuvchi qurilmasida saqlangan boshqa fayllarga, maʼlumotlar massivlariga, jumladan, multimedia materiallariga, jumladan, fotosuratlar, audio va videokliplarga tegishli boshqa maʼlumotlarga ham kirishi mumkin..

4. Foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash maqsadlari

4.1 Ilova to'g'ri va samarali ishlashi va/yoki Foydalanuvchi bilan tuzilgan shartnomalarning bajarilishini ta'minlash uchun zarur bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarni to'playdi va saqlaydi.

4.2 Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlari (ma'lumotlari) Ilova tomonidan quyidagi maqsadlarda qayta ishlanadi:

4.2.1 Foydalanuvchining identifikatsiyasi, shu jumladan Ilovada ro'yxatdan o'tish va foydalanuvchi akkauntini yaratish, Ilovaning to'g'ri ishlashini ta'minlash uchun.

4.2.2 Foydalanuvchiga Ilovaning shaxsiylashtirilgan resurslariga kirishni ta'minlash.

4.2.3 Foydalanuvchi bilan qayta aloqa o'rnatish, shu jumladan bildirishnomalarni yuborish, Ilovadan foydalanish bo'yicha so'rovlar, Ilovaning funksionalligidagi o'zgarishlar, Ilovada mavjud yangilanishlar, Kompaniya taklif etayotgan n yoki taqdim etayotgan har qanday mahsulot yoki xizmatlardagi o'zgarishlar haqidagi ma'lumotlarni taqdim etish.

4.2.4 Foydalanuvchi tomonidan taqdim etilgan shaxsiy ma'lumotlarning to'g'riligi va to'liqligini tasdiqlash.

4.2.5 Ilovadan foydalanish bilan bog'liq muammolar yuzaga kelganda foydalanuvchiga mijoz va texnik yordam ko'rsatish.

5. Foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash va ularni uchinchi shaxslarga taqdim etish shartlari

5.1 Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlariga nisbatan, uning maxfiyligi saqlanadi, bundan Foydalanuvchi o'zi haqidagi ma'lumotlarni cheklanmagan miqdordagi shaxslarga umumiy kirish uchun ixtiyoriy ravishda taqdim etgan hollar bundan mustasno.

5.2 Kompaniya quyidagi hollarda foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini uchinchi shaxslarga taqdim etish huquqiga ega:

5.2.1 Foydalanuvchi har qanday usulda, shu jumladan Ilovadan to'liq funksional tarzda foydalanishga rozilik bildirsa.

5.2.2 Tadim etish Foydalanuvchining ma'lum bir xizmatdan foydalanishi yoki Foydalanuvchi bilan muayyan shartnomani bajarishi uchun zarur bo'lsa.

5.2.3 Ma'lumotlarni taqdim etish O'zbekiston Respublikasi qonun hujjatlarida yoki boshqa amaldagi qonun hujjatlarida nazarda tutiladi.

5.3 Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash hech qanday qonuniy yo'l bilan, shu jumladan avtomatlashtirish vositalaridan foydalangan holda shaxsiy ma'lumotlarning axborot tizimlarida yoki bunday vositalardan foydalanmasdan vaqt bo'yicha cheklanmagan holda amalga oshiriladi.

Foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash quyidagilarga muvofiq amalga oshiriladi:

- O'zbekiston Respublikasining 2019-yil 2-iyuldagi “Shaxsiy ma’lumotlar to‘g‘risida”gi O‘RQ-547-son Qonuni;

- O'zbekiston Respublikasining Axborotlashtirish to'g'risidagi 11.12.2003 yildagi 560-II-son Qonuni.

- Kompaniya va Foydalanuvchi o'rtasida tuzilgan shartnomalar;

- Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashga roziligi;

va boshqa normativ-huquqiy hujjatlar.

6. Shaxsiy ma'lumotlarga kirish va tuzatish

6.1 Foydalanuvchi ilovaga va/yoki shaxsiy profil sahifasiga kirish orqali shaxsiy ma'lumotlarni ko'rishi va o'zgartirishi mumkin.

6.2 Agar Foydalanuvchi ilovadan foydalanuvchi shartnomasining biror bandiga rioya qilmagan bo'lsa yoki Ilovadan O'zbekiston Respublikasi qonunchiligini buzgan holda foydalanilgan bo'lsa, Kompaniya Foydalanuvchining shaxsiy ma’lumotlari va akkauntini o‘chirishga haqli.

7. Ma'lumotlar xavfsizligi

7.1 Kompaniya foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlarining tasodifiy yo'qolishi, ruxsatsiz kirish, ma'lumotlardan foydalanish, o'zgartirish va oshkor etilishidan ssqlash maqsadida xavfsizlikni ta'minlashga qaratilgan zarur va yetarli tashkiliy va texnik choralarni ko'radi.

7.2 Ilova foydalanuvchilari tomonidan taqdim etilgan ma'lumotlar tarmolararo ekran ortidagi xavfsiz serverlarda saqlanadi.

7.3 Foydalanuvchi ma'lumotlarining xavfsizligi va himoyasi ham Foydalanuvchiga bog'liq.

8. Maxfiylik siyosatiga o'zgartirish kiritish

8.1 Kompaniya ushbu Maxfiylik siyosatini istalgan vaqtda va foydalanuvchini oldindan ogohlantirmasdan va uning roziligisiz o'zgartirish huquqini o'zida saqlab qoladi.

8.2 Maxfiylik siyosati oxirgi marta o'zgartirilgan sana sahifaning yuqori qismida ko'rsatilgan. Foydalanuvchi har qanday o'zgarishlarni tekshirish va/yoki ular bilan tanishish uchun Maxfiylik siyosatining ushbu sahifasiga vaqti-vaqti bilan tashrif buyurishi uchun javobgardir.

8.3 Maxfiylik siyosatiga o'zgartirishlar kiritilgandan so'ng, foydalanuvchi tomonidan ilovadan keyingi foydalanish u tomonidan ushbu o'zgarishlarni so'zsiz qabul qilganligini anglatadi.

Aloqa ma'lumotlari

Ushbu maxfiylik siyosati va/yoki Ilovaning ishlashi bilan bog'liq savollaringiz bo'lsa, [email protected] elektron manziliga murojaat qilishingiz mumkin.

«SHOPPE GROUP» MChJ

Yuridik manzil: Mannon Uyg'ur ko'chasi, 12-uy yonida.

2022 BILLZ. Barcha huquqlar himoyalangan.
footer